Viata sentimentala a nativului Berbec

Cum sta un Berbec cu viata sentimentala?

Dintre toate semnele zodiacului, Berbecul este probabil cel mai spontan si mai pasional indragostit. Crede cu toata puterea in dragoste la prima vedere si atunci se lasa purtat de ea ca de un virtej,  cautand ca  obiectul  pasiunii sa se  ridice la inaltimea asteptarilor lui.

Pentru el, dragostea este la fel ca toate celelalte aspecte importante din viata lui: o aventura. Dar Berbecul este dominat de Marte si acest lucru face ca dorinta sa primeze sentimentului, ceea ce inseamna ca va acorda o mai mare atentie atractiei fizice, pasiunii dezlantuite decat tandretei si implicatiilor mai serioase ale unei legaturi sentimentale.

Forta sa de seductie este extrem de puternica si acesta este motivul pentru care este aproape imposibil sa-i rezisti, atata vreme cat el te doreste cu disperare. Daca se indragosteste cu adevarat, este un partener generos, capabil de sacrificiu. Pretinde fidelitate, dar nu o poate oferi intotdeauna, iar daca se simte tradat reactioneaza violent si isi descopera latura agresiva.

Va incerca sa-si spulbere adversarii, chiar daca pentru aceasta va trebui sa apeleze la mijloace lipsite de fair-play. Asta nu ii face pIacere, dar o consi¬dera singura modalitate de a-si pastra intacte aspiratiiie. Este un bun familist, dar numai daca e convins ca partenerul de viata il sustine in mod constant si neconditionat. Si, oricat de tentat ar fi sa caute in continuare aventura, va ramane fidel imaginii construite odinioara fiintei iubite.

Poate tocmai de aceea face casa buna cu semnele de Foc, caci acestea il sustin si, in acelasi timp, il fac sa vada in ele "adversare" redutabile si de respectat.

. Posted in Horoscopul anului - Horoscop Berbec

Sustinem :